Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Panelbe zárva - búcsú a 4 faltól

Hamarosan kikapcsolhatjuk a túlélő üzemmódot.
Hirdetés
Hirdetés

Április 29. - 43. nap

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Ahogy sokan mások, én is túlélőüzemmódba kapcsoltam az elmúlt időszakban. Igyekeztem hibernálni magam és úgy végezni a dolgomat. Mintha csak álmodnék, reménykedtem, hogy hamarosan felébredek, és minden folytatódhat onnan, ahol abbahagytam. Ám nem ilyen egyszerű burkot húzni magunk köré.

Mindennapossá váltak a lelkizések, hogy életet és reményt leheljünk egymásba a barátaimmal, családommal. Ezek a zajok minden burkon átszűrődnek. Csupaszra vetkőzve tanulmányozhattam saját lelkem, tudatom és egóm működését. A valóság nem csak előttem tárult fel, hanem azok előtt is, akikkel valamilyen módon érintkeztem. Mind meglátták igazi arcomat, érezhették sebezhetőségemet, erőmet, ahogy én is az övékét.

Túl sok idő telt el a mélyben. Reménytelenség és az értelem hasztalan keresése vett körül. Újra rá kellett csodálkoznom, mennyire szerencsés vagyok, mert egy olyan útitársat tudhatok magaménak, aki a poklot is megjárná velem. Bejött a szobába és közölte, menjek ki vele a nappaliba, mert nyílt egy új kávézó. Biztos, csak viccel - gondoltam. Ilyenkor kávézni menni? Hisz tudja, hogy ez felénk már-már rituálénak számít. Télen-nyáron kávézókba járunk. Biztos, csak viccel.

Feltápászkodtam, és kimentem a nappaliba, hogy megtudjam, mi ez az egész. Lágy zene, kisasztal, párnák, kávé és sütike fogadott. "Na, milyen az új Derkó kávézó?" - kérdezte. Zavaromban azt sem tudtam, hogy reagáljak. Elővettem a fényképezőgépet: ez az a jelenet, ez az az érzés, amire emlékezni akarok. Akkor is, ha egyszer végre kiszabadulunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Panelbe zárva - 22. nap

Képgaléria: egyészségügyi séta a virágzó lakótelepen.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés