Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Panelbe zárva – 11. nap

Miután elment, nem hagyott nyugodni, hogy így kellett viselkednünk. Jobban féltettük a másikat, minthogy felrúgjuk A Szabályokat. Muszáj volt felhívnom, és megmondanom neki, bárcsak megöleltük volna egymást.
Hirdetés
Hirdetés

Március 27.

A kijárási korlátozás előtti utolsó nap.

Még egy búcsú körre lementek játszani a gyerekek a házak közé, bár a hinták, homokozók már régóta le vannak zárva. A szülők is kiengedték picit a gőzt a komolyabb bezártság előtt.

Édesapám munka után még felénk kanyarodott, hozott egy kis kolbászt, tojást, gumikesztyűt. Rég láttuk már egymást. Nem volt zökkenőmentes a viszonyunk, apa néha nagyon nehezen fejezi ki érzelmeit. De amikor ott álltunk egymással szemben, éreztem rajta azt a mély bánatot, hogy most távolságot kell tartanunk. Bőghetnékem támadt. Szólt, hogyha bármire szükségünk van, keressem. És vigyázzak magamra.

Miután elment, nem hagyott nyugodni, hogy így kellett viselkednünk. Jobban féltettük a másikat, minthogy felrúgjuk A Szabályokat. Muszáj volt felhívnom, és megmondanom neki, bárcsak megöleltük volna egymást. Azt mondta, ő is bánja, és szeret.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Panelbe zárva – kilencedik nap

Szellemjárás és nagyszülőmentés.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés