Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ötletes ébresztőórákkal az visszaalvás ellen

A reggeli kelés olyan probléma, ami felett már nem lehet elsiklani, az egyre fokozódó nyomást érezve pár ötlettel próbáljuk, ha nem is legyűrni, de megkönnyíteni a reggelt.
-----

Vannak a saját módszerek. Kezdve a csodálatos szundi opcióval, amiről az ember gyorsan leszokik, mert csak késleltetésre jó, ami általában az egyik alapja a késésnek. Folytatva azzal, hogy a szobád legtávolabbi pontján helyezed el az órát, mobilt, hangot kiadó eszközt, mert, ha fel kell kelned, hogy összetörd, akkor utána már kisebb eséllyel fekszel vissza. Sajnos, ha túl messze van fel sem kelsz, ha túl közel, akkor félig kilógva az ágyból egy elegáns párnacsapással képes vagy hatástalanítani szegényt, majd ebben a felsőtest a földön pózban visszaaludni.

Ennek egy komolyabb fejlesztése, amikor 3-4 eszközt helyezel el a szobában, sőt lábosokba teszed őket! Ne is beszéljünk róla… Káosz a vége, semmi más. És akkor vannak az olyan házi praktikák, hogy lefekvés előtt igyál sok vizet, akkor reggel az inger fog kelteni. Hát azért ennél valami tutibbat keresünk…

Hogy a talált eszközök bármelyike működik-e, az kérdéses, de mindenképpen illik értékelni, hogy vannak, akik igyekeznek kifejleszteni a tökéletes ébresztő eszközt, ami nem egy vekkerből és egy hozzá csatlakozó műanyag tenyérből áll, ami addig üt, amíg fel nem ébredsz… Lássuk mit találtunk!

Ha te is a vekkerlecsapós típus vagy
Nem hallgat el, amíg rá nem állsz!
Lődd le az ébresztőt!
A reggeli kávé illata verhetetlen
Üldözheted az egész szobán át...
Kis pici sokkolás reggel...
Bacon illatával ébreszt a kisdisznó

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!