3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Öröm és bódottá: Fekete Pákó magyar állampolgársági vizsgát tett

Hát, ez is eljött.

Letette az állampolgársági vizsgát Lapite Oludayo, vagyis Fekete Pákó - írja a 24.hu.

A lapnak az énekes elmondta, a sikeres írásbeli vizsga után szeptember 20-án a szóbelije is meglett, ráadásul egyik kedvenc tételét húzta.

"A bizottság is megjegyezte, hogy látszik a sok munka, és biztosan a könyvből is sokat tanultam. A tudás mellett a szerencse is mellém állt, mert az egyik kedvenc tételemet húztam, amiben a Himnusz – amit büszkén el is énekeltem a bizottságnak–, a Hungarikumok és a honosítás voltak" - mondta Pákó.

A lap megjegyezte, az énekes 1994-ben érkezett Magyarországra ösztöndíjasként. Akkor ugyanis az ELTE jogi karán nemzetközi jogot hallgatott, három éven keresztül. Az egyetemet viszont nem fejezte be, mivel mulatós zenei karrierbe kezdett. Ezután feltűnt több tévéműsorban is, többek között a Balázs show-ban, a Sztárboxban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és az Álarcos Énekesben is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!