3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Olyan sokan nézik a TV2-t, hogy elhalasztják egy műsor premierjét

Nem lövik el az idei ősz egyik nagy újdonságát, mert most megengedhetik a gyengébb nézettséget is maguknak.

Nem indul a tervezett időben a Házasság első látásra című reality a TV2-n, helyette inkább a Párharc című műsort tűzi képernyőre a csatorna - írja a SorozatWiki.

A portál úgy tudja, mindezidáig úgy volt, hogy a korábban az RTL klubon sugárzott, friss házasok életét bemutató műsor kerül képernyőre novemberben, néhány nappal ezelőtt viszont meggondolta magát a TV2, és inkább a Nyerő pároshoz hasonló műsor új évadát adják le.

A lap azt is tudni véli, hogy a társaság azért döntött a csere mellett, mert jobban sikerült nézettségileg az ősz első fele számukra, mint ahogy azt gondolták, így most megengedhetik maguknak, hogy egy gyengébb nézettségű műsort indítsanak el.

A Párharc így november 6-tól, valamivel este kilenc után indul a csatornán, míg a Házasság első látásra az 2023/24-es televíziós évad egy későbbi időpontjában tér majd vissza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!