Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nézd meg, hogyan változott Superman az évek alatt!

Régóta próbálkoznak filmre vinni az Acélembert, néha több, néha kicsit kevesebb sikerrel...
-----

A videó gyönyörűen összeszedi nekünk, hogyan változott az Acélember karaktere 1948-tól, egészen 2013-ig, vagyis Henry Cavill felbukkanásáig.

Van néhány ikonikus Superman alakítás, amikre mindannyian emlékszünk, de amennyiben nem vagyunk abszolút fanatikusok, némelyik teljes ismeretlen is lehet. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi látványvilághoz mérten, amihez már eléggé hozzászokott a szemünk, tüneményesen bárgyúnak tűnnek a régi filmek, főleg az akciójelenetek, illetve a repülés tekintetében. Végtelenül aranyos amúgy.

A videó remek, függetlenül attól, hogy hogyan áll hozzá jelenleg a közvélemény Superman karakteréhez. Lassan kezd általánosan elfogadott lenni a felvetés, miszerint Superman az első és egyetlen hős, aki alkalmatlan arra, hogy a karaktere jó filmet kapjon. Meglátjuk mi lesz, de az új mozi nem segített túl sokat a megítélésén.

De most nem a filmről van szó, azt már ezren szétszedték atomjaira, majd összerakták az elmúlt egy hétben. Most erről a videóról van szó, úgyhogy hajrá!

Superman Actors 1948 - 2013
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra