Nézd meg, hogyan változott Superman az évek alatt!

Régóta próbálkoznak filmre vinni az Acélembert, néha több, néha kicsit kevesebb sikerrel...

A videó gyönyörűen összeszedi nekünk, hogyan változott az Acélember karaktere 1948-tól, egészen 2013-ig, vagyis Henry Cavill felbukkanásáig.

Van néhány ikonikus Superman alakítás, amikre mindannyian emlékszünk, de amennyiben nem vagyunk abszolút fanatikusok, némelyik teljes ismeretlen is lehet. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi látványvilághoz mérten, amihez már eléggé hozzászokott a szemünk, tüneményesen bárgyúnak tűnnek a régi filmek, főleg az akciójelenetek, illetve a repülés tekintetében. Végtelenül aranyos amúgy.

A videó remek, függetlenül attól, hogy hogyan áll hozzá jelenleg a közvélemény Superman karakteréhez. Lassan kezd általánosan elfogadott lenni a felvetés, miszerint Superman az első és egyetlen hős, aki alkalmatlan arra, hogy a karaktere jó filmet kapjon. Meglátjuk mi lesz, de az új mozi nem segített túl sokat a megítélésén.

De most nem a filmről van szó, azt már ezren szétszedték atomjaira, majd összerakták az elmúlt egy hétben. Most erről a videóról van szó, úgyhogy hajrá!

Superman Actors 1948 - 2013
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!