Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mother Monsterrel indítjuk a hétvégét

Vajon meg tudod állni, hogy nem énekelsz míg ezt a mixet hallgatod?
Hirdetés
Hirdetés

A 2000-es évek elején robbant be a popzenei életben, ma már megkerülhetetlen és meghatározó alakja. Magáénak tudhatja az eddigi legnézettebb NFL Halftime Showt és még ebben az évben világ körüli turnéra indul, ismét. Ő Lady Gaga.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Lehet őt szeretni, lehet őt erősen kritizálni de semmi sem mutatja jobban korunkra tett hatását, mint az, hogy a neves Dél-Karolinai Egyetemen „Lady Gaga és a hírnév szociológiája” címmel kurzust is indítanak. A kurzus keretében a társadalomra gyakorolt hatását vizsgálják, én pedig egy fél órás mixet hoztam tőle a hétvége elindításához, mert a buli előtti készülődésekre és a bulikra is hatással van egy-egy jókor lejátszott Gaga szám.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés