Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Most már biztos: jövő nyáron jön a Barátok közt legutolsó része

De az RTL vezetősége azt mondja, mindig is a magyar tévétörténelem egyik legnagyobb csillaga marad.
-----

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese megerősítette a hétfőn napvilágot látott híreket: Állítólag véget ér a Barátok közt 2020. November 30. 08:08 tényleg leveszik a Barátok köztöt a műsorról 22 év után. Idén nyáron vált világossá, hogy meg kell hozniuk a nehéz döntést és el kell kezdeniük tervezni a befejezést, amire jövő nyáron kerül sor.

„Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült” – mondta a Sorozatwikinek.

Éljen a Barátok közt!

Közzétette: Barátok közt – 2020. augusztus 15., szombat

Hozzátette, hogy szerinte körülbelül 5 éve kezdődtek a problémák, amikor távozott a sorozat producere, Kalamár Tamás, ezután ugyanis a sorozat „kreatív útvesztőbe” került. Kolosi azt mondja, sokszor szóltak a gyártó vezetőnek, hogy ha ezt az irányt folytatják, el fogják veszíteni a nézőket. De mindhiába, nem hallgattak rájuk. Amikor pedig a sorozat gyártójának új német vezetése lett, hamar változtattak is a produkció vezetésén, de sajnos úgy tűnik, már késő volt.

„Egy olyan sorozat, amelynek ilyen hatása volt, ami ennyire erős volt és ilyen mértékben tartottak tőle az ellenfelei, mindig is a magyar tévétörténelem egyik legnagyobb csillaga marad. Független attól, hogy most már messze nem nézik ennyire jól” – mondta.


Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra