Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Most már biztos: jövő nyáron jön a Barátok közt legutolsó része

De az RTL vezetősége azt mondja, mindig is a magyar tévétörténelem egyik legnagyobb csillaga marad.
-----

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese megerősítette a hétfőn napvilágot látott híreket: Állítólag véget ér a Barátok közt 2020. November 30. 08:08 tényleg leveszik a Barátok köztöt a műsorról 22 év után. Idén nyáron vált világossá, hogy meg kell hozniuk a nehéz döntést és el kell kezdeniük tervezni a befejezést, amire jövő nyáron kerül sor.

„Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült” – mondta a Sorozatwikinek.

Éljen a Barátok közt!

Közzétette: Barátok közt – 2020. augusztus 15., szombat

Hozzátette, hogy szerinte körülbelül 5 éve kezdődtek a problémák, amikor távozott a sorozat producere, Kalamár Tamás, ezután ugyanis a sorozat „kreatív útvesztőbe” került. Kolosi azt mondja, sokszor szóltak a gyártó vezetőnek, hogy ha ezt az irányt folytatják, el fogják veszíteni a nézőket. De mindhiába, nem hallgattak rájuk. Amikor pedig a sorozat gyártójának új német vezetése lett, hamar változtattak is a produkció vezetésén, de sajnos úgy tűnik, már késő volt.

„Egy olyan sorozat, amelynek ilyen hatása volt, ami ennyire erős volt és ilyen mértékben tartottak tőle az ellenfelei, mindig is a magyar tévétörténelem egyik legnagyobb csillaga marad. Független attól, hogy most már messze nem nézik ennyire jól” – mondta.


Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!