Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ha ezt elolvastad, azonnal moss kezet!

Október 15-én volt a Kézmosás Világnapja. Erről két dolog jut eszünkbe: minek kell mindennek Világnap? Meg az érzékelős szappanadagoló.
-----

Az egyetlen reklám volt, ami jókedvre tudott deríteni (ha nem veszem figyelembe a vécékáva alatt rappelő bacilusokat), amikor a gyerek hihetetlen logikus módon nem akarta bepiszkolni a szappanadagolóval kézmosás ELŐTT a kezét. Mintha valaki feltalálná a szarás előtti budipapírt.

Így ni.

Szóval Világnap. Miért is kell mindennek olyan? Aminek nincs, annak majd lesz. Ki dönti el, hogy minek lehet, minek nem? Ha elég like-ot gyűjtök össze, csinálhatok általam választott témában Világnapot?

Van Világnapok Világnapja?

Pillanat, ezt megnézem... Az pont nincs, de ha már szóba jött, a WC-nek például van. November 19-én tartják. Hú, de érdekes.

Végigfutottam a listát, oké, a nagy része fontos témákat feszeget, de őszintén, az elnevezés kissé félrevezető. Feladata, felhívni a világ figyelmét fontos, aktuális kérdésekre, témákra. Hát nem tudom. A legtöbben véletlenül rábukkanunk egy olyan cikkre, mint ez, és felpillantva a képernyőről, szürke hangon megjegyezzük, hogy „jé, ma van a (bármi) Világnapja.” A másik hümment egyet, aztán annyi. Szóval ma van a Kézmosás Világnapja. Hümm.

(Azért a kéz tisztaságát mi is fontosnak tartjuk. Torrente elmondja, hogy miért.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra