Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Miért van szinte az összes mirelit pizzán paprika????

Ne számíts komoly témára, ki itt beléptél. Arról fogok nyafogni, ami a címben van.
-----

Ha nem eszel mirelit kaját, akkor számodra érdektelen a téma, nem fogod érteni, hogy "erről minek kellett írni?" Szeretnék enni egy sima sonkás mirelit pizzát, ennyi. Slusszpassz. Azért veszem meg a mirelitet, mert egy lusta disznó vagyok, van hogy a kicsomagolást is nehéz, megrendítő feladatként élem meg. Hát még azt, amikor egyesével le kell csipegetni a paprika darabokat. Mert ezt csinálom. És nem igazán érdekel, hogy ez mennyire finnyás dolog.

Manapság már mindenből lehet kapni mindent

Van már vajsör, Simpsonos tictac, gyümölcsös cigi, dobozba zárt bűz, de még csokoládés chips is. Csak a sima sonkás pizza ritka, mint a fehér Zorró. Nem azt mondom, hogy nincs, csak hogy ritka. Legtöbbször a nevében sincs feltüntetve. Sonkás pizza. Ez van ráírva. De a csomagolás alapján már látod, hogy ez bizony nem egy sima sonkás lesz.

Azért nem értem, mert a paprika úgy amúgy szerintem nem egy alap pizzafeltét. Merthogy szósz, meg sajt van rajta, naná. Talán még a sonka meg a kukorica is az alapcsomag része. De se a paprika, se a pici, kockára vágott hagyma nem tartozik bele ebbe a kasztba. Mert pici, kockára vágott hagyma is van rengeteg pizzán és innentől majdhogynem mindegy, mi van ráírva, ez a két íz nagyon el tudja vinni más irányba a bimbókat. Az ízlelő bimbókat.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra