Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mi a legjobb ajándék, amit adhatsz? Te tudod?

Élmény = örök emlék = legjobb ajándék.
Hirdetés
Hirdetés

Ti is szoktatok gondban lenni, ha ajándékozni kell? Én mindig. Jó, jó, akkor nem, ha magamat kell meglepnem valamivel. Persze akkor pontosan tudom mi is az, amire szükségem van. Amúgy meg ajándékot kapni legtöbbször utálok. Sajnos én az a típus vagyok, akinek egyből kiül az arcára, ha az az öröm nem onnan mélyről tör fel. Mondjuk ezt a tulajdonságomat nem kicsit gyűlölöm, mert azért jó lenne néha kapni egy-két meglepetést, ajándékot. Különben is, aki azt mondja, hogy adni jobb, mint kapni...hát figyelj, szerintem ez nem minden esetben true. De most nem is erről szeretnék magasztos gondolatokat megosztani, hanem arról, mi is a legnagyobb dolog, amit ajándékba adhatunk. Ajándékozz ÉLMÉNYT!

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Persze élményt ajándékozni egyben az egyik legönzőbb dolog is, főleg ha Te magad is részt veszel az élmény átélésében, Te is tanúja vagy, hogy a megajándékozott hogyan éli meg az újat, az ismeretlent. Akárhonnan nézzük a helyzetet, még ha ki is sarkítjuk a dolgot, akkor is egy ilyen ajándék legalább annyira tölti magát az ajándékozót is, mint azt, aki kapja. Van nagyobb öröm és töltődés annál, mikor látod, hogy akit egy új, életre szóló élményben részesítesz, az megéli, élvezi a pillanatot? Szinte látod az arcán, hogy az a mosoly, az az illat, az a kép, az a helyszín, az a helyzet beleég a memóriájába és örök emlékké transzformálódik. Kell ennél több? Van ennél jobb ajándék? Szerintem nincs. Ezt nem tudja feltenni a polcra porosodni, úgy elrakni másnap, hogy eszébe se jusson soha többet, ez nem hervad el, mint a vágott virág - igaz egy csokor hófehér kálának azért én személy szerint tudnék örülni.

Ne felejtsük, hogy ez az az ajándék, ami a legnagyobb felelősséggel is jár. Nagyon nem mindegy milyen emlék ég bele a másik memóriájába. Nagy-nagy tervezést igényel és nem lehet csak felületesen ismerni a másikat, mert rosszabbul is elsülhet, mint egy haszontalan tárgy, ami elsüllyed a feneketlen fiók mélyén.

"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre." (Bill Watterson)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés