Megyeri Csilla váltja Nádai Anikót

Az influenszer lesz a ValóVilág új női műsorvezetője. Puskás-Dallos Peti marad.

Puskás-Dallos Péter mellett Megyeri Csilla vezeti a hétvégén induló ValóVilág 12-t - írja az RTL közleményében.

„Mindig figyelemmel kísértem a ValóVilág szériákat, amelyek közül több évad is nagy kedvencem volt. Óriási öröm, hogy most már nemcsak nézőként lehetek részese a reality-nek, hanem műsorvezetőként is belevethetem magam a ValóVilágba” – árulta el Megyeri Csilla.

Puskás Peti is örömmel vág neki a tizenkettedik szériának. „Számomra az egyik legizgalmasabb folyamat, hogy a játékosok első percétől – ahogy átlépik a stúdió küszöbét – az utolsó, mindent eldöntő Fináléig tudósíthatok a mindennapjaikról és figyelhetem a személyiségük formálódását. Végignézhetjük, ahogy barátságok vagy épp szerelmek szövődnek, egyre jobban megismerhetjük a hátterüket. Ez önmagában izgalmas folyamat. Biztos vagyok benne, hogy a ValóVilág12 nagy meglepetéseket tartogat” – tette hozzá.

A közlemény szerint nemcsak a villa újul meg az idei évadban. A villalakóknak ugyanis lehetőségük lesz növelni vagy csökkenteni a főnyeremény összegét, a kezdeti 36.000.000 forintot.

Logikai feladatok, ügyességi próbák, vagy akár szerencsén alapuló kihívások, sőt! Olykor csak egy döntés lesz az, amellyel a villalakók befolyásolhatják a megnyerhető nyeremény összegét.

A Beköltözést május 5-én, vagyis vasárnap 21:00-tól követhetik nyomon a nézők az RTL+ streaming platformon, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is részesei lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének.

Az Összefoglalók mindennap 20:00-tól az RTL+ felületén jelentkeznek, 22:00-tól pedig a Cool nézői is betekintést nyerhetnek a villalakók életébe az Összefoglalók által.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!