Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Matt Damon feladata lesz megvédeni a kínai nagy falat

A CIA legyőzése után most mitikus lények ellen kell harcba szállnia
Hirdetés
Hirdetés

Eddig könnyelműen azt hihettük, hogy a Kínai nagy fal, ami 2007 óta a világ hét új csodájának egyike (nem összekeverendő az ókori világ UNESCO által is elismert hét csodájával) a Kínát fenyegető nomád népek elleni védelmet szolgálta. Mindez azonban megdőlni látszik.

Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

A nagy fal szereplőgárdájának húzóneve egyértelműen Matt Damon, de szerepel benne Willem Dafoe és a Trónok Harcából ismert Pedro Pascal is. A filmet a legendás kínai rendező Zhang Yimou (A repülő tőrök klánja) rendezi.

A nagy fal
www.ew.com

A történelmi köntösbe bújtatott fantasy a rendező szerint azért is lesz egyedi, mert erősen épít a kínai kultúrára és a filmben látható szörnyek egyenesen a Távol- keleti mitológiából származnak. Az ötlet egyébként, főleg az előzetest látva egész izgalmasnak tűnik. Az eddig látható jelenetek alapján a látványvilággal sem lesz probléma, ami nem is csoda, hiszen a film körülbelül 160 millió dollárba került, ezzel pedig az eddigi legdrágább Kínában forgatott film címét tudhatja magáénak.

Az pedig, hogy pontosan mik is ezek a lények amik ellen egy ilyen grandiózus erődítményrendszert kellett kiépíteni 2017 februárjában fog kiderülni. De addig is itt az előzetes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés