Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Matt Damon feladata lesz megvédeni a kínai nagy falat

A CIA legyőzése után most mitikus lények ellen kell harcba szállnia
Hirdetés
Hirdetés

Eddig könnyelműen azt hihettük, hogy a Kínai nagy fal, ami 2007 óta a világ hét új csodájának egyike (nem összekeverendő az ókori világ UNESCO által is elismert hét csodájával) a Kínát fenyegető nomád népek elleni védelmet szolgálta. Mindez azonban megdőlni látszik.

A nagy fal szereplőgárdájának húzóneve egyértelműen Matt Damon, de szerepel benne Willem Dafoe és a Trónok Harcából ismert Pedro Pascal is. A filmet a legendás kínai rendező Zhang Yimou (A repülő tőrök klánja) rendezi.

A nagy fal
A nagy fal
www.ew.com

A történelmi köntösbe bújtatott fantasy a rendező szerint azért is lesz egyedi, mert erősen épít a kínai kultúrára és a filmben látható szörnyek egyenesen a Távol- keleti mitológiából származnak. Az ötlet egyébként, főleg az előzetest látva egész izgalmasnak tűnik. Az eddig látható jelenetek alapján a látványvilággal sem lesz probléma, ami nem is csoda, hiszen a film körülbelül 160 millió dollárba került, ezzel pedig az eddigi legdrágább Kínában forgatott film címét tudhatja magáénak.

Az pedig, hogy pontosan mik is ezek a lények amik ellen egy ilyen grandiózus erődítményrendszert kellett kiépíteni 2017 februárjában fog kiderülni. De addig is itt az előzetes.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés