Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már a kézművesek világában is hódít a Pokémon

Egy texasi művész Pokémon Go-s terráriumokat készítet.
-----

A Pokémon Go-t övező őrület ugyan jelentősen lecsökkent nyár óta, de még így is rengetegen játszanak vele. A kezdeti hatalmas bevételek is csökkentek, de azért nem kell félteni a Niantic fejlesztőcsapatát, ugyanis továbbra is óriási összegeket hoz a játék, ők pedig boldogan fejlesztgetik tovább.

Ma jelentették be például, hogy egy kicsit megváltoztatják a medálrendszert, aminek eddig nem nagyon volt értelme. Azokról a medálokról van szó, amiket bizonyos számú és adott típusú pokémon befogása után kapott az ember. Ezeknek gyakorlati haszna nem volt, mostantól azonban ezek a medálok növelni fogják az adott típusú pokémonok elfogásának esélyét. Remek kis újításról van szó, mert így például a tűz elemű lényekért járó medáloknak köszönhetően nagyobb eséllyel kaphatunk el például egy Charmandert.

A játék vitathatatlanul megnövelte a pokémonok iránt érdeklődő emberek számát, ez pedig nyilván azzal járt, hogy sok kreatív alkotás születik a témában.

Egy texasi nő például kitalálta, hogy terráriumokat készít pokélabdákban. Az ötlet nagyon jó, a kivitelezés pedig talán még csodálatosabb. A labdák fala átlátszó, mindegyikben más lényt helyezett el, a környezetüket pedig a hozzájuk illő növényekből és díszelemekből készítette. Egy Etsy nevű oldalon árulja őket, ahol más amatőr művészek is árulni szokták alkotásaikat. A pokémonos terráriumok akkora sikert arattak, hogy szinte azonnal elkelt az összes, és annyi megrendelése érkezett, hogy azt mondja alig bír lépést tartani velük.

Sandshrew
www.boredpanda.com
Pikachu
www.boredpanda.com
Slowpoke
www.boredpanda.com
Lapras
www.boredpanda.com
Schyter
www.boredpanda.com
Flareon
www.boredpanda.com
Jolteon
www.boredpanda.com
Dragonair
www.boredpanda.com
Charizard
www.boredpanda.com
Charmander
www.boredpanda.com

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra