Magyar nevekkel is bővült a B my Lake fellépő csapata

Kíváncsi vagy kiket üdvözölhetsz kedvenc magyar lemezlovasaid közül a fesztiválon?
-----

Kisebb szünet után elérkezett a nap, amikor a B my Lake fesztivál szervezői gárdája újabb nevekkel örvendezteti meg az elektronikus zene szerelmeseit. Nyakunkon a fesztiválszezon startja, de ha még nem voltál biztos abban, hogy hazánk legfrissebb fesztiválján is kiengeded a gőzt augusztus 23-26-a között, akkor ezek a nevek talán segíthetnek a döntésben. Lássuk kivel bővül az eddig is erős mezőny!

A mai névsor az olasz nemzetiségű, de berlini székhelyű testvérpáros alkotta Mind Against formációval indult, akiknek Life and Death cimű három EP-ből álló sorozatuk hozta meg a kritikai elismerést.

Szintén Olaszországból érkezik a techno nagyágyú Sam Paganini , akit e műfaj kedvelőinek nem kell bemutatni. A fesztivál első napjára, augusztus 23-ra meghirdetett Drumcode Night fellépői csapatát fogja erősíteni, hiszen 2014 óta ő is ehhez a kiadóhoz tartozik.

És igen, végre itt az első magyar név! SanFransiscoBeat , a techno és proggie bulik egyik meghatározó hazai lemezlovasa, így szinte borítékolható volt, hogy a neve feltűnik ezen a listán.

A fesztivál második napjára érkezik és lép a lemezjátszók mögé Bülent Gürler azaz Butch .

A hazai fellépők táborát erősíteni érkezik a Kanizsai András és Harkay Balázs alkotta formáció, azaz a Secret Factory .

Gabor Kraft szintén kihagyhatatlan név egy ilyen fesztivál lineupjából és nem is marad le a neve idén sem a plakátokról. 2013-ban az első B my lake-en is ott volt, akkor így pörgette a lemezeket.

Izhevski & Gorje Hewek orosz párost is köszönthetjük idén a Balaton partján. A srácok rendszeres fellépői a Lee Burridge és Matthew Dekay által megálmodott partisorozatnak, az All Day I Dreamnek, mely az USA-ban nagy sikernek örvend. Tavaly pedig a Burning Manen is zenéltek.

Személyes kedvencem, a Truesounds atyja, mindenki Dandy-je, Peter Makto is lemezjátszók mögé áll, hogy egy zenei utazás kapitánya legyen a fesztiválon.

Soho, Polaroid, Air Conditionné. Soroljam még? Van egyáltalán valaki a műfaj kedvelői között, akinek ne kötődne egy hatalmas pillanata egy jókor lejátszott Julian Jeweil trackhez? Ha van, akkor Zamárdiban jó eséllyel pótolhatja ezt a hiányosságát.

Az eddig bejelentett hazai dj-ket bátran nevezhetjük a magyar elektornikus zene elitjének és ehhez a csapathoz hozzátartozik Hot X is. Az elektronkis zene mekkájaként is emlegetett fesztivál utolsó napján a megmaradt erőnkből az ő szettjére is tipródhatunk.

A lista várhatóan még nem teljes, reméljük hamar kiderül mit tartogatnak a szervezők még a tarsolyukban. Az előző két alkalommal bejelentett névsort pedig itt és itt olvashatjátok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!