Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A macskamániás Taylor Swift írhatott egy dalt a Macskák musicalből készült filmhez

Valóra vált álom!
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonykor kezdik játszani a mozik Andrew Lloyd Webber világhírű musicalének, a Macskáknak filmadaptációját, amiben szerepet kapott Idris Elba, Francesca Hayward, Rebel Wilson, Ian McKellen, James Corden, Jennifer Hudson és Jason Derulo mellett a macskamániás Taylor Swift is.

Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

Még nyáron jelent meg az első előzetes, ami nem éppen pozitív visszhangot váltott ki a nagyvilágból, így nem túl meglepő módon igencsak kétkedve állnak hozzá a legtöbben a filmhez. De ezt nem is ragozzuk tovább, inkább nézzétek meg ti is a trailert, ha még nem láttátok.

Taylornak pedig most egy újabb álma vált valóra, ugyanis amellett, hogy szerepet kapott a feldolgozásban, egy dalt is írhatott Andrew Lloyd Webberrel közösen. Az új szám a Beautiful Ghosts címet kapta és Francesca Hayward énekelheti majd el a filmben. Viszont Taylor rajongóinak sem kell búslakodniuk, ugyanis kedvencük is felénekli majd szerzeményét, az ő verziója majd a stáblista alatt csendül fel.

Nagyon izgatott voltam, amikor felkért Andrew Lloyd Webber, hogy írjak egy új dalt a Macskák filmhez. Nem lehet modern dalszöveget írni a Macskákhoz. Szóval ha nem tudod már felkérni T.S Eliotot, akkor jön T.S. Szóval itt vagyok, gyerekek!

– viccelődött az énekesnő.

A teljes dalt sajnos még nem hallgathatjuk meg – se Taylor, se Francesca előadásában. Egy rövid videót viszont megosztottak arról, hogy hogyan is készült és néhány részletet is hallhatunk belőle.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés