Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lüktető ritmusok három napja

Techno szerelemesek lepték el Zamárdit.
Hirdetés
Hirdetés

Az immár 5. alkalommal megrendezett B my lake fesztivál hatalmas tömegeket vonzott, ami köszönhető a profi szervezésnek és az illusztris fellépőknek is. A Balaton Soundra járó közönségnek ismerős helyszín osztozik az egy időben rendezett Strand fesztivállal.

Már az első este kellően megalapozták a szervezők a hangulatot, hisz a Drumcode kiadóhoz tartozó dj-k vették birtokba a nagyszínpad lemezjátszóit. SanFransiscoBeat és Gabor Kraft kellően bemelegítettek a fesztiválozókat az est hátralévő részére és mondhatjuk, hogy a következő három napra is.

A pihenő egyik része, ahol kényelmesen lehetett erőt gyűjteni a következő tánchoz.
A pihenő egyik része, ahol kényelmesen lehetett erőt gyűjteni a következő tánchoz.
web

A fesztivál három teljes napja alatt, már reggel 10 órától szólt a zene a legkisebb színpadon, a Lake Stagen, 15:00 órától pedig a középső színpad is várta a már délután bulizni vágyó fesztiválozókat. Természetesen, aki nappal inkább visszavett a tempóból, annak is volt miből választania. A parton Chillzona várta hatalmas baldachinos ágyakkal, bejelentkezhetett fodrászhoz, vagy éppen egy frissítő thai masszázsra, amit teljesen ingyen lehetett igénybe venni.

A tánctól sajgó hátak megmentői, a thai masszőrök.
A tánctól sajgó hátak megmentői, a thai masszőrök.
web

A pénteken fellépő Sven Vath és Solomun volt a fesztivál két legnagyobb húzó neve. Hatalmas tömeg gyűlt össze, szinte már-már kellemetlenül sokan voltak. A szombati, azaz záró napon egy techno fesztiválhoz méltó line-upot kapott a még mozgásra képes közönség. Többek között Julian Jeweil, Ben Sims, Ben Klock állt a nagyszínpad lemezjátszói mögé, akik mindent megtettek, hogy a közönség elégedetten és sajgó lábakkal távozzanak az elekrtonikus zene Mekkájaként emlegetett B my Lake fesztiválról.

Telt ház a pénteki napon.
Telt ház a pénteki napon.
web
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés