Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leúszta a cápa Phelpset

Két másodperccel volt jobb a nagy fehér a huszonháromszoros olimpiai bajnoknál.
Hirdetés
Hirdetés

Cápák hete volt a Discovery Channel-en. A csatorna pedig ahogy csak tudta turbózta a tengeri ragadozókkal szolgáló tartalmát. Az egyik fő attrakció volt a huszonháromszoros olimpiai bajnok Michael Phelps és egy nagy fehér cápa 100 méteres úszóversenye. Bár Phelps még egy uszonyt is kapott turbózásként, mégsem bírt el a tengerek egyik urával.

A produkció persze szinte azonnal rengeteg kritikát kapott. Voltak akik azt nehezményezték, hogy a cápa csupán animálva volt az úszóversenyen, persze azokkal a paraméterekkel, amikkel egy igazi, élő cápa is rendelkezik. Azért azt szerintem aligha gondolhatta bárki komolyan, hogy a Phelpset összerakják egy húsvér cápával.

Hirdetés
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat@hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés