Lehetetlen küldetésnek tűnt, de végül nagyot robbant a 10 Nap Strand Balatonvilágoson

10 nap alatt közel 150 zenekarra és előadóra bulizhattak a fesztiválozók.
-----

Nyár elején egy lehetetlennek tűnő küldetésre szánták el magukat a szervezők: miután a Strand Fesztivál otthona, Zamárdi 2021-ben nem ad otthont tömegrendezvényeknek, egy évre egy jóval kisebb helyre költözött a fesztivál. Az idei „különkiadásnál” elhatározták, hogy minél több olyan hazai előadót hívnak meg, akikkel másfél éve szeretne találkozni a közönség.

A fesztivál során 10 nap alatt közel 150 zenekarra és előadóra bulizhattak a fesztiválozók. A néhány teltházas nap mellett jellemzően családias hangulatban telt a fesztivál augusztus utolsó két hetében Balatonvilágoson.

Nemcsak a nagyok, a kicsik is nagyon élvezték a koncerteket.
10 NAP STRAND

„Köszönjük a fellépőknek, hogy végre újra láthattuk-hallhattuk őket, köszönjük a támogatóinknak, hogy ebben a fura évben is számíthattunk rájuk, köszönjük Balatonvilágos-Aliga lakóinak a türelmet!” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT Produkció vezetője.

10 NAP STRAND

Mint mondják, a számtalan esemény és program között a legtöbb reakció természetesen Palvin Barbi és Dylan Sprouse fesztiválozása kapcsán érkezett, hiszen a világsztárpáros is eltöltött pár napot a fesztiválon második hetében.

10 nap alatt 1000 db Balaton-festményt készített a STRAND közönsége, ezzel a Telekom és a STRAND 1 millió forinttal tudja támogatni a hátrányos helyzetű családok iskolakezdését a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

Major Kata

Ugyancsak nagy siker volt az Együtt az Autistákért Alapítvány kékszív kampánya, amely keretében a MOL 1000 forinttal támogatta az alapítvány munkáját minden helyszíni poszt után.

Bodorkós Máte

A Strand szervezői elmondták azt is, hogy jelenleg azon dolgoznak, hogy 2022. augusztusában a megszokott méretű fesztivállal fogadhassák a hazai és a világsztárokat is a Balaton legszebb partján.

10 NAP STRAND

A MOL Nagyon Balaton pedig még folytatódik! Hátra van még négy Kompkoncert ByeAlexszel, a Hiperkarmával, a Bëlgával és a Wellhellóval, szeptember 3-án pedig egy újabb világsztárcsapat, a Stereo MC's koncertje lesz a BalatonParton.

Szeptember 10-én indul a háromnapos Balaton Piknik is, 17-én pedig jön az I. Best of Balaton – a Balaton Ünnepe. Ezen az estén Balatonvilágoson ad koncertet a Halott Pénz és balatoni ihletésű dalokkal érkezik a KFT, a Kelemen Kabátban, a Valmar és a Hősök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!