Lecserélheti a TV2 ismert arcainak egy részét

Köztük Stohl Andrást is.

Megindulhatott a fiatalítási hullám a TV2-nél, a napokban több castingot is tart a csatorna, ahol főként új műsorvezetőket keresnek - írja a Blikk.

A lap azt írja, műsorok előtt általában szoktak tartani hasonló válogatásokat, itt azonban a fő cél, hogy

több műsor esetében is lecseréljék a vezető arcokat egy "fiatalabb" változatra.

Ennek lehet egyik áldozata Stohl András is, aki az utóbbi években a a TV2 legnagyobb arca lett. 2017-ben igazolt át az RTL klubtól, a későbbiekben pedig olyan műsorokban láthattuk mint a Piramis, a Nagy Ő, a Bank vagy a Dancing with the Stars.

Utóbbit a színész 2020 óta Lékai-Kiss Ramónával együtt vezeti, a show-t viszont idén már egy új csapat készíti. A bulvárlap szerint pedig ilyenkor gyakran előfordul, hogy a készítők más arccal képzelik el az aktuális produkciót. Így elképzelhető, hogy a színész (aki nemrég újra édesapa és nagypapa is lett) nem tér vissza a táncos műsorba.

A lap kereste a Dancing két műsorvezetőjét, ám egyikük sem kívánt bővebben nyilatkozni az ügyben. Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója annyit közölt, valóban zajlanak válogatások, hogy megtalálják az ősszel induló műsoraikhoz a legjobb műsorvezetőket, arcokat, zsűritagokat, részleteket azonban nem árult el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!