Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Apró kolbászkák kenyér tölcsérben

Finom, de semmi extra kajaélménybe botlottunk.
Hirdetés
Hirdetés

Amíg fél Szombathely a városhatárban megnyílt burgeres miatt van megbaculva, (Mondjuk az is megérne egy külön cikket, hogy emberek hajlandóak több 10 percet állni az esőben, sorba, csak, hogy amerikai gyorséttermi terméket fogyaszthassanak.) addig szépen csöndben, a belvárosban is nyitott egy street foodos. A hely pedig igen jópofa apró kolbászkákat kínál, egy spéci kenyértölcsérben. A kaja frankósága éppen abban rejlik, hogy ha nincs időd, akkor is beugorhatsz egy adagra, aztán az utcán szépen el tudod majszolni a kolbászokat, sőt a végén még az ehető tölcsért is befalhatod. Jó ötlet, mi?!

Kolbászkák tölcsérben
Farkas Bazsi
Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

Mi egy laza szombat délután ugorottunk be, mivel ráértünk, így helyben fogyasztottuk el a rendelésünket. Két adag kolbászért, ami fejenként 8 kb. hüvelykujj nagyságú húsfalatot, a hozzá járó tölcsérbe töltött salátát és természetesen a kenyeret takarja, meg egy fél liter üccsiért 3170 forintot fizettünk. Ami azért nem egy olcsó kategória.

Kolbászkák tölcsérben
Farkas Bazsi

Na, de nézzük magát a kaját. A kenyértölcsér friss és ropogós, a saláta a szósz szintén perfect. A kolbász sem rossz, de sajnos ennyi. Semmi extra fűszer, semmi íz orgia. Talán lehet, hogy a készítők azt szerették volna elérni, hogy minél több fogyasztót csípjenek vele fülön, így kerülték a markánsabb, komolyabb ízesítéseket. Jó volt, befaltuk, de nekem ennél komolyabb gasztró élmény kell ahhoz, hogy ellenállhatatlan vágyat érezzek a visszatérésre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés