Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kipróbáltuk az internet legújabb őrültségét, a tündérkenyeret

Kicsit gusztustalan, de annál jobban Instagram. Most már internetsztár vagyok?
Hirdetés
Hirdetés

A neten böngészve furcsábbnál furcsább dolgokba botlok mostanság., főleg akkor, amikor valami édesre fáj a fogam. Arra már rég rájöttem, hogy az amerikaiaktól nem szabad sütirecepteket keresni, mert ők még a cukrot is cukorral eszik. Mégis sikerült újból beleesnem ebbe a hibába, amikor megláttam a tündérkenyeret. Igazából a Photoshoppot hibáztatom, mert olyan szépen megszerkesztett kenyereket láttam, hogy tényleg elhittem, hogy ez egy süti. Hát nem. Végigfutottam a receptet, ami három lépésből állt:

1. Végy egy szelet kenyeret!
2. Kend meg vajjal!
3. Szórd meg cukorgyönggyel!

Értetlenül néztem körbe, hogy hova lett a recept többi része, de ennyi az egész. Szóval találtam egy cukros-vajas kenyérreceptet. Nagyszerű. De ha már ennyit keresgettem, akkor már csak kipróbáltam, hogy milyen is ez a tündérkenyér.

Szóval fogtam egy kenyeret, jól megkentem, aztán megszórtam anyám tortadíszeivel. Dobtam még rá egy ehető virágot is, csak hogy extra menő legyen. Ez lett a végeredmény:

Szép vagy, csak nem túl finom
Nyugat.hu

De ha már a konyhában voltam, és könyékig turkáltam az ételszínezék és egyebek között, akkor csak nem hagyhattam ki, hogy én is kipróbáljam a galaxis kenyeret. Bár ne tettem volna! A végeredmény olyan lett, mint egy démon hányása. Csak kevésbé olyan szép.

Nem jött át az aurora borealis :(
Nyugat.hu

Ott álltam két teljesen hasztalan kenyérrel a konyhában, viszont nem volt szívem kidobni őket. Szóval az egyiket megkóstoltam, és annyira nem is lett szar. Csak soha többet nem akarok ilyet enni. De azért csak összedobtam belőlük A tökéletes Instagram képet.

Én kérek elnézést
Nyugat.hu

Most már csak annyi maradt, hogy várjam az Instagram követők hadát. Oravecz idézet félkövér Comic Sans betűstílusban? A világ legrosszabb filterén? Ráadásul úgy hogy a képnek ehhez semmi köze? Tuti siker!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés