Kiderült, kik ülnek a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében

Az új évad hamarosan indul.

Néhány héttel azután, hogy bejelentették, Kiderült, kik lesznek a Csináljuk a fesztivált! új évadának műsorvezetői 2023. September 30. 11:39 kik vezetik majd a Csináljuk a fesztivált! új évadát, most az is kiderült, kik ülnek majd a zsűriben - jelentette be a köztévé weboldalán.

Közölték, Korda György, Balázs Klári, Frenreisz Károly, Feke Pál és Nagy Bogi mellett mostantól Janza Kata pontozza a produkciókat.

„Kiváltságos feladat, hogy én is ott lehetek majd a Csináljuk a fesztivált! zsűrijében. Korábban még sosem adódott arra lehetőségem, hogy ilyen pozícióból figyeljem meg a művészetet és a művészeket. Hálás vagyok a bizalomért, amit a műsorkészítőktől kaptam. A jó szívemmel és a »tyúkanyóságommal« szeretnék hozzájárulni a műsor sikeréhez” – mondta Janza Kata.

Az előadóművész hozzátette, a magyar könnyűzenei kincstár kiapadhatatlan, ezért a következő évadban sem lesz egyszerű dolguk, hogy megtalálják az évszázad slágerét.

Janza Kata Balázs Andrea helyére ül be a műsor folytatásában. Azt, hogy miért volt szükség a változásra, a közmédia nem fejtette ki. Ugyanakkor megjegyezték, "a műsor folytatása már a küszöbön áll", de hogy pontosan mit értenek ezalatt, nem derült ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!