Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ő játszotta a ronda pucér pasit!

Hatalmas Jóbarátok rajongó vagyok, mindig érdekelt annak a gyönyörű testnek a tulajdonosa. Végre, valaki utánajárt és kiderítette a titkot!
Hirdetés
Hirdetés

"Bocsásson meg, de nem tudom nem észrevenni, hogy ön pucér..."

Isten ilyennek teremtett minket.

Érted is írunk, rajtad is múlik! Köszönjük, hogy olvasol minket! Köszönjük, hogy támogatod hazánk legnagyobb független vidéki hírportálját, a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A ronda pucér pasi az egyik legfontosabb mellékszereplő volt a Jóbarátok sorozatban. Bár a srácok rengetegszer lesték meg az ablakon át, valójában csak kétszer láttuk őt. Valaki, akinek legalább olyan fontos a Jóbarátok sorozat, mint nekem kiderítette, hogy ki játszotta ezt az ikonikus figurát.

Hát igen... Ross

Ezúton is hatalmas pacsit küldök Todd Van Luling újságírónak, aki megfejtette ezt a rejtélyt.

A ronda pucér pasi nem más, mint Jon Haugen, aki két részben játszhatta el ezt a remek szerepet. Arról nem találtam információt, hogy a bökőszerszám című részben, ő játszotta-e a hasat, amit bökdösnek.

Jon Haugen
offline.hu

Annak, hogy ennyi éven át titokban tartották a kilétét az volt az oka, hogy a producerek senkit nem akartak ronda pucér pasiként ismertté tenni. Ilyenkor amúgy elgondolkozom, hogy valaki vagy ennyire szeretne bekerülni a tv-be, vagy ennyire nincsenek önértékelési problémái?

Szóval mégegyszer hatalmas köszönet A Huffington Post írójának, Todd van Lulingnak, amiért egy éves kutatásával sikerült megválaszolnia a kérdést, amire már nagyon régóta keressük a választ. És természetesen köszönet Jon Haugennek is, amiért életre keltette ezt az óriási szereplőt. Rengeteg napomat dobta fel

Örök poénforrás
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés