Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kézitáskák nem kézimunkához -vagy?

Stef van Looveren hordható szobrai. Ez lesz az új divat?
-----

Szexualitás a divatban vagy divat a szexualitásban?

Nem szimplán úgy néznek ki, mintha hordható szobrok lennének. Technikailag ezek szobrok, melyek alátámasztják a művész azon elképzelését, hogy a nemekre tekinthetünk hordható és cserélhető kiegészítőkként. A "minták" ezért nemi szevekre épülnek, különböző testalkatokhoz társítva.

Stef célja olyan vizuális nyelv kifejlesztése, amelyben az indentitás már nem kérdőjeleződik meg, hanem normáként van jelen.

Szilárd meggyőződésem, hogy a művészet hasznos eszköz lehet a nemek közötti spektrumban alulreprezentált identitások felismeréséhez és támogatásához -mondja.

A táskák egy csoportos kiállítás részeként láthatók Antwerpenben március 7-ig.

Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra