Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kézitáskák nem kézimunkához -vagy?

Stef van Looveren hordható szobrai. Ez lesz az új divat?
Hirdetés
Hirdetés

Szexualitás a divatban vagy divat a szexualitásban?

Nem szimplán úgy néznek ki, mintha hordható szobrok lennének. Technikailag ezek szobrok, melyek alátámasztják a művész azon elképzelését, hogy a nemekre tekinthetünk hordható és cserélhető kiegészítőkként. A "minták" ezért nemi szevekre épülnek, különböző testalkatokhoz társítva.

Stef célja olyan vizuális nyelv kifejlesztése, amelyben az indentitás már nem kérdőjeleződik meg, hanem normáként van jelen.

Szilárd meggyőződésem, hogy a művészet hasznos eszköz lehet a nemek közötti spektrumban alulreprezentált identitások felismeréséhez és támogatásához -mondja.

A táskák egy csoportos kiállítás részeként láthatók Antwerpenben március 7-ig.

Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren
Stef van Looveren

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés