Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két előadónak intettek búcsút a tegnapi X-faktorban

You not eat cat! – Gáspár László, 2016.
-----

Lezajlott az X-faktor első élő adása és szerencsére azt az élményt nyújtotta, amit vártam. Röhejes stylist, felejthető versenyzők, a mentorok „jópofa” csipkelődései, tonnányi reklám, megrendezett szituációk. Ja, és töltsd le azt a (kibaszott) alkalmazást, mert akkor tök jó lesz neked (vagy mégsem, mert a műsor közben túlterhelődött, így sajnos csak alapdíjas sms-sel szavazhattunk, de Ben nyomatékosan kiemelte, hogy bármennyit küldhetünk!)

origo.hu

A téma „Ez vagyok én” volt, ahol a versenyzők megmutatták, hogy a szerkesztők hogyan akarják őket eladni. Szerintem a nagy esélyes a lányok csoportjában van, az uborkaszedésről elhíresült Opitz Barbara, de ugyanitt található a legnagyobb csalódás, Vince Aliz Liza, aki egy Vad Fruttik dallal rombolta szét az eddig igényesen kidolgozott imidzsét. Apropó lányok, pár szó a mentorukról, Tóth Gabiról. Van, aki szereti, van, akit idegesít, de nagyon kevés embert hagy hidegen, ha a kiöregedett tinisztár újra megjelenik a közmédiában. Aki nagyon közhely-ellenes, az azért nézi, hogy legyen min felhúzni magát, aki meg imádja Oravecz Nórát, pedig hatalmas kortyokkal issza a megrendezett, megható jeleneteit. Vajon hány embernek képes még elmondani ugyanazokat a betanult kliséket?

sima8.hu,rtl.hu

A srácok csoportjában miután kizárták Petics Kristófot (amit még mindig nem tartok jogosnak), kisebb változás történt. A szerkesztők rájöttek, hogy Dánielfy Gergő talán kevés ahhoz, hogy bugyik mellett szemeket is nedvesítsen, így egy színházba illő jelenet keretein belül visszahívták Mata Ricsit a műsorba.

A 25 év felettiek és a zenekarok nem voltak rosszak, de ha holnap megkérdezném tőled, hogy hogy tetszett Ónodi János produkciója, valószínűleg visszakérdeznél, hogy ő ki és a Ham Ko Hamot nem tudnád, hogy eszik-e, vagy hallgatják. Végül a megszokott drámázás és pofavágások után Balogh Esztertől vettünk (mű)könnyes búcsút, valamint a párbaj után a Jaggersnek ért véget a verseny.

Úgy látszik, az idei évad sem más, mint a többi. Több pénzt termel, mint csillagot. Az egyetlen személy, akiBEN megvan az iksz:

24.hu

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra