Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Képregényhős lett a Vámpírnaplók sztárja

És egy különleges ajándéka is van Joseph Morgannek a rajongók számára.

„Fel fog emelkedni #DCtitánok” – írta néhány Instagramra feltöltött fotóhoz Joseph Morgan, aki a Vámpírnaplók, majd a The Originals ősi vámpírjaként, Klausként lopta be magát milliók szívébe és szerzett magának világhírnevet.

A vámpírlét után pedig most szuperhősnek, vagyis inkább szupergonosznak áll, a DC 2018-ban indult sorozatában, a Titánokban kapott ugyanis szerepet. A brit színész Sebastian Bloodot, azaz Brother Bloodot fogja alakítani, aki eléggé introvertált, de rettentő intelligens és egy elég sötét oldala is van.

És amellett, hogy megmutatta jelmezét, egy különleges ajándékról is lerántotta most a leplet, amit kifejezetten rajongóinak szánt.

„Lehetőséget kaptam arra, hogy elrejtsek két üzenetet a jelmezem két karpántján. Amint látjátok, Bram Stoker Drakulájából választottam a 'vér az élet'-et, a The Originalsból pedig a 'Mindig és mindörökké'-t, hogy ezzel tisztelegjek nektek, csodálatos rajongóimnak, akik velem voltatok ezen az úton” – árulta el.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!