Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bekamerázott pizzéria, az milyen lenne?

Ne örüljetek túlságosan, csak egy elképzelés a részemről.
-----

Tény, hogy kezdenek brutál módon terjedni az új pizzázók, és mint a Hydra esetében, ha egyet bezárnak, kettő nő a helyére. Ezzel nem is lenne gond, hiszen bárkinek, aki egy évnél régebb óta lakik Pesten, megvan a jól bejáratott, tuti pizzázója.

A baj ott kezdődik, amikor vitába keveredsz a cimborákkal, hogy az övéké jobb, és szigorúan egy alkalommal onnan rendelsz. A hely most nyitott, és basszus, tényleg jobb, mint a te régid. Ez a jelenség azzal magyarázható, hogy az újonnan nyílt helyeken nem spórolják le a feltétet a kajádról, elvégre az a céljuk, hogy csak az ő pizzájuk érdekeljen.

Sajnos, a tapasztalat azt mutatja, hogy előbb utóbb az ő lelkesedésük is alábbhagy. Ilyenkor találhatsz igen érdekes dolgokat a pizzádon.

Természetesen befigyelnek a különböző akciók vagy a lehetőség, hogy nyomon kövesd a pizzádat, amiről egyébként többen állítják, hogy kamu. De hogyan lehet kitűnni a sok-sok pizzázó közül, és záros határidőn belül nagyétkű törzsközönségre szert tenni? A válasz ugyanaz, mint a legtöbb hasonló kezdeményezésnél: Olyat kell kitalálni, amit még senki. Mi lehet az a piaci rés, ami segíthet uralkodóvá válni a netpincéren?

Akció van, kupon van, a legtöbb helyen ajándék üdítő és desszert is van, ha késnek.

Viszont tudtommal még nincs internetes látványpizzéria.

A rendeléstől számítva nyomon követhetnéd a laptopod előtt ülve, hogy hogyan készítik el a pizzádat. Így megfigyelhetnéd az alapanyagok tárolását, és megbizonyosodhatnál arról, hogy tényleg kövön sül-e, friss hozzávalók kerülnek-e rá, meg amiket még előszeretettel hangoztatnak. Sőt, egy hőálló kamera elférhetne a sütőbe is.

Ezt az elképzelést továbbgondolva már csak egy nagy dumájú műsorvezető kell, aki személyesen neked mutatja be a pizzád készítését. Jó, elismerem, hogy kicsit nehéz kivitelezni, tekintve, hogy így egyszerre csak egy pizza készülhet, arról nem is beszélve, hogy a műsort is fenn kell tartani valamiből, de az emberek kedvelik a prémiumszolgáltatásokat.

Ez is egy ilyesfajta prémiumcsomag lenne, ami kissé ráfizetős, de szerintem lenne rá kereslet. A másik elképzelést, miszerint valaki átjön az alapanyagokkal meg egy kemencével a hátán, és itt helyben legyártja a pizzámat, azt hiszem, még nehezebb lenne megoldani.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra