Jön a Harry Potter-reunion is!

Különlegességgel készül az HBO Max a 20 éves évfordulóra.
-----

20 éve jelent meg a Harry Potter és a bölcsek köve, ezért az HBO és a WarnerMedia úgy döntöttek, újra összehozzák a szereplőket és a készítőket, mindezt pedig filmre is vették és most itt az első rövidke előzetes is.

Ott volt természetesen a három főszereplő, Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson, a rendező, Chris Columbus, illetve Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart is. J.K. Rowling viszont nem.

A nagy reunion a Visszatérés Roxfortba címet kapta és január 1-jén debütál az HBO Maxon, aztán a spinoff, a Legendás állatok és megfigyelésük tavaszi premierje előtt Amerikában leadják két csatornán, a TBS-en és a Cartoon Networkön is. Nálunk 2022-ben indul az HBO Max, így ott biztos meg lehet majd nézni, de hogy a tévében adják-e majd, arról még nincs információ.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!