Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Joaquin Phoenix egyszer csak megjelent a Joker egyik vetítésén

Laza öltözékben beszélgetett a nézőkkel a filmjéről.
Hirdetés
Hirdetés

A hétvégén mi is írtunk Íme Joker, a káosz bohóchercege October 06. 14:36 a Joaquin Phoenix nevével fémjelzett Jokerről. A film nálunk már csütörtökön megjelent, de az Egyesült Államokban csak hétvégén volt a premier, ami valahol igencsak különlegesre sikeredett. A Hollywood Reporter számolt be arról, hogy Phoenix volt annyira jó fej, hogy megjelent a Los Angeles-i Alamo Drafthouse-ban tartott vetítés végén.

Impromptu q&a session with Joaquin Phoenix explores the origins of "the dance" and the contributions of choreographer Michael Arnold. #joker #joaquinphoenix

2,840 Likes, 66 Comments - Alamo Drafthouse (@drafthouse) on Instagram: "Impromptu q&a session with Joaquin Phoenix explores the origins of "the dance" and the..."

A nézők nagyon meglepődtek, volt aki a színész nyakába ugrott. Joaquin nagyon laza volt a rövid beköszönés során, tornacipőben és fekete, kapucnis felsőben beszélgetett a nézőkkel.

Joaquin Phoenix a Joker vetítésén
Alamo Drafthouse Cinema

A Joker nyitóhétvégéje során csak az USA-ban 93,5 millió dollárral kezdett, ami minden idők legjobb októberi nyitánya. Összesen pedig 234 milliónál tart, ami hatalmas teljesítmény, mivel egy szerzői filmről és nem hollywoodi blockbusterről van szó.

Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés