Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jennifer Aniston is azt kéri, hordjanak maszkot az emberek

Julia Roberts és Reese Witherspoon is egyetért, hogy nem kéne a maszkviselésből politikai kérdést csinálni.
-----

Sajnos kezd mindennapossá válni, hogy az emberek átgázolnak egymáson, mert "joguk van hozzá", hogy ezt is megtegyék. A színésznő többek között ezt sérelmezi, és kéri, vigyázzunk egymásra.

Kommentekben több híresség, például Reese Witherspoon, Julia Roberts, Drew Barrymore, Matt Bomer, Ashley Benson és Kevin Bacon is egyetértését fejezi ki.

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don't you feel that it's worse that businesses are shutting down... jobs are being lost... health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren't doing enough. ⠀ ⠀ I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this ???? BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their "rights being taken away" by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples' lives. And it really shouldn't be a debate ???????? ⠀ ⠀ If you care about human life, please... just #wearadamnmask ???? and encourage those around you to do the same ❤️

null

"Megértem, hogy kényelmetlen a maszk. De nem gondoljátok, hogy rosszabb az, ha leáll a gazdaság, munkahelyek vesznek el, az egészségügyi dolgozók pedig kimerültséggel küzdenek? Rengeteg életet követelt a vírus, mert nem tettünk eleget, hogy megfékezzük.
Hiszek az emberek alapvető jóságában, tehát tudom, hogy képesek vagyunk rá. Ennek ellenére nagyon sok ember a hazánkban nem hajlandó megtenni a szükséges lépéseket ahhoz, hogy a járványgörbét javítsuk és megőrizzük egymás biztonságát. Az emberek aggódnak, mert "elveszítik a jogaikat" a kérés által, hogy maszkot viseljenek. Ez az egyszerű és hatékony javaslat politikai kérdéssé vált az emberi életek rovására. Nem kéne, hogy ez vita tárgya legyen.
Ha törődsz az emberi élettel, hord azt az átkozott maszkot, és ösztönözd erre a körülötted élőket is."
- áll a posztban.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra