Itt a vége: kibékült egymással Istenes Bence és Rácz Jenő

Mostantól nem ellenségek, hanem ellenfelek.

Kibékült egymással Istenes Bence és Rácz Jenő, akik hete óta üzengettek egymásnak a múlt vasárnapi, egymás ellen vívott Sztárbox-meccs miatt.

Mint arról mi is már beszámoltunk, Egymásnak üzenget a vasárnapi Sztárbox meccs előtt Rácz Jenő és Istenes Bence 2023. November 22. 17:59 az üzengetést Istenes kezdte, aki rasszista kommenteket osztott meg a sztárséfről, aki erre higgadtan reagált. A vasárnap esti meccsen aztán Rácz kemény csatában győzte le Istenest, aki nem volt hajlandó kezet fogni ellenfelével, mert szerinte Jenő olyan kifejezéseket mondott, melyek nem állják meg a helyüket a ringben.

A vita a mérkőzés után sem csillapodott, egészen idáig. A két híresség pénteken Instagram-oldalán tett közzé egy posztot, amiben tisztázták a félreértéseket.

"Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk! Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad…" - írta Rácz Jenő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!