Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

VV Zsolti hamarosan tényleg műsorvezető lesz?

A Való Világ 8 meghatározó szereplője a Survivorban kezdheti a karrierjét.
Hirdetés
Hirdetés

Közel másfél hónpja lett vége a ValóVilág 8-nak, az RTL II-n futó beköltözős valóság shownak. A műsort végül Soma nyerte meg, ám Zsoltinak is kijárt egy lehetőség. Élő adásban jegyezte el barátját Patrikot és most úgy néz ki, hogy régi álma is teljesül és összejön neki a tévés meló.

- Milyen volt visszarázódni a külvilágba?

- Most már több mint egy hónapja kijöttem, de az a szeretet és rajongás ami sokszor az utcán, üzletekben, éttermekben fogad, még mindig feldolgozhatatlan, nem tudom, hogy ezt meg lehet-e szokni, mindenesetre igyekszem mégjobban rászolgálni a belém vetett bizalomra.

nlcafe

- Gondolom volt már időd visszanézni egy-két összefoglalót. Szerinted a szerkesztők korrektül vágják össze a történteket, vagy azért kicsit elgörbítik a dolgokat?

- Hogy a vágással lehet-e manipulálni a villalakók megítélését kívülről? Bár nem értek hozzá, de gondolom, lehet, de az utómunkának nem ez volt a célja. Próbálták összevágni a legfontosabb, vagy a legizgalmasabb részeket, 24 órából 40 percbe sűrítve. Összeségében nem gondolom, hogy bármelyikünket szándékosan megpróbáltak volna ellehetetleníteni! Mindenki tett a párbaj százalékokért elég rendesen. Aki kintről gonosznak tűnt, vagy unalmasnak, az általában bentről is az volt.

Még mindig nem sikerült minden részt visszanéznem, viszont amit láttam, sokszor elszomorított. Emberekben ennyi sunyiság és rosszindulat nem tudom, hogy fér meg, vannak akik nem véletlen nem ülnek fel a 6-os villamosra. Durva, hogy valaki képes volt lejáratni magát és még csak meg sem nyerte a játékot cserébe. Többen ingyen utáltatták meg magukat egy országgal. Máig nem értem...

- Patrik, a vőlegényed kellemetlenül viseli, vagy sikerült megbarátkoznia a hírneveddel?

- Patrikkal sok mindent át kellett beszélnünk. Érte atrocitás a játékom miatt és a hiányom is felemésztette. A népszerűség még szokatlan neki, nem is nagyon szereti, mindig mondja hogy én vagyok a közszereplő, nem ő, úgyhogy hagyják az újságok, stb. A rajongókat szereti és ez visszafelé is igaz.

blikk

- Patrikon kívül ki/mi hiányzott még nagyon, amíg a villában voltál?

- Patrikon kívül a nővérem és a barátaim hiányoztak. Sokszor kértem volna ki a véleményüket, annak ellenére, hogy barátra leltem odabent, a kintieket sem felejtettem el egy pillanatra sem. Illetve minden reggel a kedvenc híroldalammal indítok. Ez is hiányzott.

- Mit szólsz ahhoz, hogy Soma nyerte meg a játékot?

- Örulök és ugyanakkor félek, mivel Somika nyert. Megérdemelte, de azt gondolom hogy Vivi az, aki joggal vehette volna át a fődíjat, hiszen a hátán vitte a szériát. Azonban a nézők döntöttek, a döntésük előtt én mindig fejet hajtok. Somának kívánom, hogy váltsa valóra az álmait és ne változtasson rajta a pénz. Félek, hogy gyerek még a milliókhoz, de ígérem, ott leszek és felpofozom ha azt látom, hogy elszáll.

blikk

- Mi a terved a jövőre, szerinted hogy fog ezután folytatódni az életed?

- Nem keresett meg a Steven Spielberg, hogy játsszak főszerepet az új filmjében, de nem bánom. Van más! Sokan a villalakók közül lehetőséget kaptak a Hagyjál főzni című műsor castingjain való részvételre, én azonban egy teljesen más lehetőséget kaptam. Műsort készíthetek az RTL Klubnál, első körben a most induló Survivorben. Maximálisan fogok teljesíteni, hogy bebizonyítsam, rászolgáltam a bizalomra, amit a csatorna döntéshozóitól kaptam.

Dolgozom azért, hogy elérjem a céljaim és egyszer majd profi műsorvezető lehessek annál a csatornánál, amitől az ismertségem kaptam. Tehát az újévi fogadalmam, miszerint "elérem az álmaim" , teljesülni látszik. Szerintem én vagyok most a legboldogabb exvillalakó és lehet, a játék hosszútávú nyertese is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés