Indul a Napközi, zárul a klubszezon Szombathelyen

Tánc a melengető tavaszi napfényben? Vagy inkább tánc egy klub fényektől villódzó sötétjében? Miért is kellene dönteni? Ezen hétvégén Szombathelyen mindkettőre lesz lehetőség.

A jó idő beköszöntével a manapság egyre népszerűbb nappali partisorozatok is elindulnak. Nincs ez másként itt Szombathelyen sem, hiszen ezen a hétvégén kezdetét veszi a már sokak által ismert és kedvelt bulisorozat, a Napközi. Az egyre nagyobb közönséget vonzó esemény immáron harmadik szezonját nyitja most szombaton, olyan ikonikus helyszínen, mint a Csónakázótó szigete. A 14:00-kor kezdődő eseményen több DJ is a keverők mögé áll és a szervezők sok újdonságot is ígérnek.

Napközi flyer
facebook.com

Azoknak sem kell aggódni, akik a Napközi után még bírják energiával, vagy ezzel csak bemelegítettek az éjszakára. Saloky & Francis Horys a 2023/2024-es klubszezon záróbulijára vár mindenkit a Premier Lounge & Barba, a jól megszokott bázisukra. Fergeteges évadot tudhatnak maguk mögött a srácok, így biztos felteszik az i-re a pontot ezen a szombat éjjelen.

Saloky & Francis Horys szezonzáró
Saloky & Francis Horys
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!