Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így néznének ki ma történelmünk nagy alakjai

Becca Saladin életre keltette a múltat.
Hirdetés
Hirdetés

Becca Saladin grafikusként épp a Royalty Now című szériáján dolgozik.

"Mindig azt gondoltam, milyen hihetetlen lenne látni a történelmi eseményeket és embereket, ahogyan valójában történtek és ahogy kinéztek. A Royalty Now-t 2019 februárjában kezdtem el, egyszerűen azért, hogy modern nőként láthassam kedvenc történelmi alakomat, Anne Boleynt. Szerettem volna tudni, hogy megelevenedhet-e abból a néhány sápadt, lapos portréból, amelyeket ismerünk" - részletezi Becca az ötlet eredetét a Bored Pandának.

Minden kép elkészítéséhez 4-5 óra szükséges. "Sokan azt gondolják, hogy csak egy alkalmazást használok, vagy egyszerűen csak face-swapolom őket, de ez ennél sokkal összetettebb."

Kattints a képre a portrékért!

Báthory Erzsébet
Báthory Erzsébet
Becca Saladin

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés