Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Időutazó celebek, vagy egyszerű hasonmások?

Szinte kísérteties a hasonlóság hírességek és évszázados portrék között.
-----

Sokszor lehet hallani olyan történeteket, amelyek arról szólnak, hogy valaki az interneten megtalálja a világ másik felén, tőle több ezer kilométerre élő hasonmását. Általában semmi közös nincs bennük, csupán annyi, hogy szinte ugyanúgy néznek ki. Ezeket a történeteket sokszor a média is felkapja, és gyakran össze is tudják hozni a várva várt találkozást, ami akaratlanul is megmosolyogtatja az embert.

Persze, vannak kevésbé komoly, inkább már-már viccesnek tűnő hasonlóságok is személyek között. Szokás ugyan mondani, hogy minden ember más, erre azonban sokszor rácáfolnak azok a régi festmények, amelyek látszólag ma ismert embereket, vagy filmes karaktereket ábrázolnak. Természetesen ez nem több, mint véletlen egybeesés, mégis vicces végiggondolni azokat az összeesküvés-elméleteket, amiket például Keanu Reeves-ről alkottak internetes fórumokon valószínűleg túl sok szabadidővel rendelkező emberek. Eszerint a színész - aki mellesleg tényleg jól tartja magát - valamilyen halhatatlan lény, aki nem öregszik, ugyanis az elmúlt évszázadokból ránk maradt több festményen is őt vélték felfedezni.

Időutazó celebek
www.moviepilot.com

Nem ő az egyetlen, akire kísértetiesen hasonlítanak régi képeken szereplő emberek, mi pedig összeszedtük a legjobbakat.

Jack Black

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

Michael Jackson

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

Harry Potter

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

John Travolta

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

Eddie Murphy

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

Nicholas Cage

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

Jay Z

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

Sylvester Stallone

Időutazó celebek
www.boredpanda.com

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra