Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Hoppá! Elszólta magát Sarah Jessica Parker a Szex és New Yorkról

Vehetjük akár hivatalos bejelentésnek is a folytatással kapcsolatban.

Milliók várták tűkön ülve a Szex és New York rebootját, ami végül decemberben meg is érkezett és ahogy arra számítani lehetett, elég nagy sikert aratott. Így aztán hamar el is kezdődtek a találgatások, hogy lesz-e folytatása az És egyszer csak... -nak vagy ennyi volt.

Nos, úgy tűnik, most Sarah Jessica Parker elszólta magát az Instagramon és ezt akár hivatalos bejelentésnek is vehetjük a sorozat jövőjével kapcsolatban.

„Manhattan, Bronx és a köztük lévő összes városrész. Mindenki, aki ott volt tegnap Párizsban a hídon ezen a csodálatos estén. Többszáz szorgos kéznek köszönhetjük az És egyszer csak... első évadát. Emelem poharam minden egyes emberre, aki hozzájárult az idejével, tehetségével és odaadásával. És természetesen a közönségünkre is, akik így üdvözöltek minket, időt szántak ránk és akikért fáradozunk. Ti vagytok az oka annak, hogy mindennap felkelünk, elmegyünk dolgozni és mindent megteszünk azért, hogy remek történetet és kalandot kínáljunk nektek. Szívből köszönjük. Az első évad utolsó része már elérhető. Fogadjátok sok szeretettel. Csirió! Találkozunk még” – írta néhány kulisszák mögötti fotóhoz.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!