Hirdetés
Hirdetés

Négy új könyvet kapunk Harry Potter világából

J. K. Rownling a Pottermore-on jelentette be az új minikönyveket. Kettő már június 27-től elérhető lesz e-bookon.
Hirdetés

A négy könyv a Roxfortos tantárgyakon keresztül enged mélyebb bepillantást a varázsvilág rejtelmeibe. A könyvek összesen hét varázslatos tantárgy anyagát fogják tartalmazni:

 • Bűbájtan és a Sötét Varázslatok Kivédése
 • Bájitaltan és Gyógynövénytan
 • Jóslástan és Asztronómia
 • Legendás Lények Gondozása
 • J.K.Rowling
  Pottermore

  Készülj fel, hogy ezekkel a rövid történetekkel, melyeket a History of Magic kiegészítőkötet és az Egyesült Királyság nemzeti könyvtárának kiállítása ihletett, még jobban elmerülsz majd a varázsvilág gazdag történetébe, legyen az a saját mugli történelmünk, vagy a világé, amit Rowling alkotott

  – olvasható a Pottermore-on.

  A könyvek illusztrációit Rohan Daniel Eason készíti. A művész elsősorban tus és tollrajzokat alkot, gyakran illusztrál varázslatos történeteket. Rajzai hihetetlenül aprólékosak, és hidegrázósan szépek, az atmoszférájuk tökéletesen illik a Rowling alkotta varázsvilágba.

  Hirdetés

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!