Gelencsér Tímea távozik a TV2-től

Azt, hogy hol tűnik fel a későbbiekben, még nem tudni.

Öt év után távozik a TV2-től Gelencsér Tímea - értesült a Blikk.

A lap emlékeztetett, az egykori szépségkirálynő tévés karrierje 2019-ben az Exatlon Hungary-vel kezdődött, azóta pedig folyamatosan kapta a kisebb-nagyobb feladatokat TV2-től. Legutóbb például a Spíler TV-n vezetett magazinműsort, ám a bulvárlap úgy tudja, Gelencsér már a Spíler Stadion legutóbbi forgatásán sem jelent meg.

A portál kereste a TV2-t is. Azt írták, "Gelencsér Tímeával öt éve, az Exatlon Hungary óta projekt alapon működik együtt a TV2 Csoport. Jelenleg nincs TV2-es megbízása, ám ha ez változik, azt időben kommunikáljuk. A Spíler 1-en futó Spíler Stadion című műsort folyamatosan fejlesztjük, ezért több műsorvezetőnek is lehetőséget adunk".

A Blikk úgy tudja, a távozás mögött más okok állnak, az egykori szépségkirálynő és a TV2 elképzelései ugyanis nem egyeztek a műsorvezető szakmai jövőjét illetően.

Egy bennfentes a lapnak azt mondta, Timi "egy ideje már úgy érezte, nem kap annyi lehetőséget, pontosabban nem kap új lehetőséget. Miközben Timi folyamatosan képezte magát, tanult, valahogy mégsem terveztek vele új műsorban". Hozzátette, "természetesen Timi nagyon hálás volt a lehetőségért, amit az Exatlon pályariportereként vagy a Dancing háttérműsorának háziasszonyaként kapott, de vágyna többre. Minderre azonban – pláne, hogy Szabó Zsófi személyében egy újabb vezető női arc érkezett a csatornához – egyre kevesebb esélyt látott".

Az informátor szerint Gelencsér Tímea a jövőben feltehetően más csatornánál teljesedik ki.

A portál szerint az RTL-nél fel is merült a közös munka ötlete. A tévétársaság a bulvárlappal annyit közölt, hogy "a jövőre vonatkozóan csak annyit tudunk mondani, hogy bármi megtörténhet", míg maga Gelencsér Tímea a megkeresésre röviden csak annyit válaszolt, hogy ezzel kapcsolatban egyelőre nem szeretne nyilatkozni.

A Blikk kereste a Viasat3-at is, akik azt írták, szívesen dolgoznának együtt Gelencsérrel. "Mindig úgy választunk műsorvezetőt, hogy tökéletesen illeszkedjen a személye a formátumhoz, és a maximumot hozza ki belőle. Jelenleg nincs olyan műsorunk, amit Gelencsér Timi személyére tudunk építeni, de ha a jövőben lesz ilyen, természetesen nyitottak vagyunk a közös munkára" - írta a lapnak a csatorna.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!