Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A Trónok harcában már megint nem történt semmi

Közben pedig csak felhúzták a rugót, ami nagyot fog csapni a jövő héten.
-----

Most szólok előre, hogy ,aki nem látta még a Trónok harc tegnapi részét most ne olvasson tovább, mert erősen spioleres lehet a cucc.

Trónok harca
imdb.com

Sok minden nem történt a tegnapi részben. Mondhatjuk, persze ha jobban mögé nézünk a történéseknek, akkor ez az állítás már korántsem áll meg.

A Véreb - aki egyébként személyes nagy kedvencem is - egy olyan társaságba csöppent, ismét, akik már tisztában vannak az északi fenyegetéssel, így könnyen előfordulhat, hogy az egyelőre még csak partizánoknak mutatott Lobogó Nélküli Testvériség , komolyabban is beleszólhat az északiak mások elleni csatájába.

Trónok harca
imdb.com

Arya kiállta a végső vizsgát (A narancsok elgurulása egyébként csodás idézet volt a Keresztapából.), így egy igazi kis gyilkológépként térhet vissza Westerosba . Ami egyébként még erősen kérdéses, hogy megtörténik, lévén, hogy Theon Greyjoy és a vas szigeteki flotta épp Bravosban állomásozik. Ami még azt is feltételezi, hogy összefutnak az egymást régen látott karakterek. Ha ez megtörténik, akkor Arya még simán, csatlakozhat a Greyjoyokhoz , mivel azok Dany mellett akarnak harcolni a Lannisterek ellen. Arya pedig úgy rühelli őket, mint lufiárus a nyílzáport.

Trónok harca
imdb.com

De, ami talán a legfontosabb, hogy a Lannisterek bevették Zúgót. És, hogy miért is fontos ez? Mert a Boltonok a Lannisterek ellenségei lettek, miután Remsy elvette Sansát . Miután pedig a Lannisterek éppen ráértek, könnyen elfordulhat, hogy Északra vonulnak, visszavenni a Koronának Derest . Az pedig számukra jelen pillanatban tök mellékes, hogy Havas barátunk is éppen ezen fáradozik. Az tuti, hogy a következő részben lesz csata bőven, hiszen érkezik a Fattyak csatája. Mutatjuk a trailert.

A másik két szálról sem feledkeztem ám meg. Ám egyelőre a Rabszolga-öbölben, és a Királyvárban történtek kifutása annyira nem csigázott fel. Valószínű Dany a dotrakiakkal végképp odabasz a mestereknek. A királyvári szál pedig csak azért érdekes, hogy megmutassa, Cersei Lannister végképp súlytalan lett és a birodalom történései teljesen kicsúsztak a király kezei közül. Jelenleg a gyónás és a misézés fontosabb bárminél.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra