Gal Gadot lesz a Hófehérke főgonosza

Éles váltás Wonder Woman után.
-----

Úgy tűnik, hamarosan új terepen bizonyíthat Gal Gadot, ugyanis a Variety arról ír, hogy hamarosan lezárulnak a tárgyalások a Disney-vel és ő fogja játszani az élőszereplős Hófehérke-adaptációban a Gonosz Királynőt.

Revlon

A filmet egyébként már 2016 óta tervezi vászonra vinni a Disney, de még a főszereplőt is csak idén júniusban találták meg: a West Side Story-film feltörekvő sztárja, Rachel Zegler bújik majd Hófehérke bőrébe. A forgatást a tervek szerint 2022-ben kezdik majd el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!