Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Freskók helyett graffiti

Avagy, hogy lesz egy száz éves templomból gördeszkapálya.
-----

Spanyolországban, llanera városában található az a száz éves templom, ami nemrég, mondjuk így, egészen új arculatot kapott. A Red Bullnak és az utcai művész Okuda San Miguelnek köszönhetően az épület nem az enyészeté, sokkal inkább élettel teli fiataloké lett.

A templom faláról a freskók eltűntek és helyüket színes graffitik vették át. A művész szerint ennél jobb dolog nem is történhetett volna az épülettel és büszke, hogy részese lehetett az átalakulásnak. Mint mondja, a minták, amiket festett azt az életszemléletet próbálják közvetíteni, miszerint nem az számít, hogy hol vagy, vagy hogy éppen mit csinálsz. Csakis az, hogy mik a céljaid.

Az első lépések

Red Bull Media
Red Bull Media

Be van fejezve a nagy mű...

Red Bull Media
Red Bull Media
Red Bull Media
Red Bull Media
Red Bull Media

Before - after

Red Bull Media

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra