Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Finom súlypontáthelyezős eurobeat mixszel driftelünk a péntek estébe

Bulira hangolódáshoz és éjszakai tofu-kiszállításhoz ideális.
Hirdetés
Hirdetés

Az Initial D egy csodálatos anime. Egyrészt óriási szerepe volt abban, hogy a japán autós kultúra elterjedt szerte a világon. Másrészt eleve iszonyatosan menő. Harmadrészt pedig örökké elválaszthatatlanná tette az éjszakai hegyi utakon driftelő bukólámpás japán autókat, és a 80-as évek egyik legvállalhatatlanabb és mégis legimádnivlóbb elektronikus zenei műfaját, az eurobeatet.

Beszállsz, hogy duplázhassunk? Még 20 évet a független tájékoztatásnak!
Támogatom

És nincs is annál jobb péntek este, bulira készülődve, mint berakni egy 4 órás Initial D soundracket nagy arányban tartalmazó eurobeat mixet, és előre beolajozni egy kis fogmosás közbeni veretéssel a végtagokat, hogy éjjel már ne okozzon gondot körbedriftelni a lányokat a táncparketten. Takumi Fujiwara ajánlásával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés