Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A festő, aki ecset helyett ollót és farmert használ

És a hozzá tartozó társadalomkritika használt nadrágokból.
-----

Ian Berry festékmaszatolás helyett inkább nadrágokat cincál szét, hogy aztán olyan képeket alkothasson, melyeket még a hagyományos módon is kihívás lenne megvalósítani.

Művei a városi élet egy-egy szegmensét mutatják be, melyek leginkább a melankólia és a magány köré csoportosulnak (persze akadnak kivételes alkotások is). Nem újdonság, hogy valaki a nagyvárosi élet ezen arcát akarja láttatni, azonban az, hogy mindezt valaki farmerből valósítja meg, nos, merőben forradalmi vállalkozás.

YouTube
YouTube

Berry saját bevallása szerint azért döntött a használt farmerruhák mellett, mert úgy gondolja, ez az anyag fejezi ki leginkább a városi létformát. Kezdeményezésére már az egyik neves farmercég is felfigyelt. Rögtön le is csaptak az újhullámos művészre és forgattak vele egy rövid videót „miért ne” és „jó reklám lesz” alapon. Persze, ez Berry értékeiből nem vesz el egy farmerkockányit sem.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra