Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Férfias fóbiák

Avagy, korunk fiúkat érintő problémái.
-----

Már írtunk az utazással kapcsolatos fóbiákról, amiket ITT olvashattok el, de most, uraim, ezúttal ti következtek! Ezeken a fóbiákon a legtöbbetek túlesik élete során, de semmi ok a pánikra, ezek valószínűleg csak ideig-óráig tartanak. Van, amelyik az életkori sajátosságból adódik és van, amelyik egy rossz élmény által alakul ki. De ezek a csúnya rossz fóbiák már csak ilyenek. Lássuk!

GRAPHICOITOPHOBIA – félelem a szextől, mert túl kicsi a fütyink

Ez nem egyszerűen a szextől való félelmet jelenti, hanem, hogy esetleg az adott partner elégedetlen lesz, talán hisztérikusan ki is neveti altesti adottságaitokat. Ez sokszor a merevedés elmaradását is eredményezi, de erről majd később.

web

Vigasztalásul: Az ókori görög férfiak hímvesszőjét kivétel nélkül mindig kicsinek ábrázolták. A kis pénisz a férfi kulturáltságáról, tanultságáról és nemességéről árulkodott. A kicsi, ám arányos fütyi volt a szép és az ideális, a nagy ormótlan lőcs, pedig állatiasságra, barbárságra utalt. Szóval fel a fejjel!

A szó „coito” közösülést a „graphium” pedig ceruzát jelent.

MOLLIPHOBIA – félelem a merevedés elmaradásától

Talán ez az egyik legalattomosabb dolog, ami valaha is előfordulhat egy férfi életében. Leggyakrabban olyan dolog váltja ki, mint amikor egy nő a taxiból kiszállva visszafordul, és a következőt kérdezi: „feljössz egy kávéra?” Elönt a forróság titeket és bepánikoltok. Fel kéne menni? És ha igen, akkor lefeküdni vele? Nagy dilemma, és ha mégis az aktusra kerül a sor, egyszerűen nem tudtok teljesíteni. Minél többször fordul elő, annál súlyosabb lesz ez a félelem. Kedves urak, engedjétek el magatokat és csak élvezzétek a pillanatot.

A „mollis” szó jelentése: puha.

SUBTURROPHOBIA – félelem a nyilvános helyen jelentkező erekciótól

Azt hiszem ezt kár is túlmagyarázni. Szinte biztos vagyok benne, hogy valamennyiötökkel előfordult már legalább egyszer a strandon. Nem feltétlenül kell hozzá ellibegnie egy dögös pipinek előttetek, bikiniben. Más is kiválthat merevedést, és ha ez pont a strandon fordul elő az a legcikibb.

Megtörténhet még a discoban, lassúzás közben is, miközben a kiválasztott leányzó szorgalmasan bújik hozzátok. No para! Egyrészt ez teljesen normális, másrészt meg elég annyit mondani, hogy csak egy Mars szelet maradt a zsebetekben. Talán ez a fóbia és probléma meg is szűnik, ha lehorgonyoztok életetek párja mellett.

A szó eredete: „subito” – hirtelen, „turris” – torony.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra