Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Férfias fóbiák

Avagy, korunk fiúkat érintő problémái.
Hirdetés
Hirdetés

Már írtunk az utazással kapcsolatos fóbiákról, amiket ITT olvashattok el, de most, uraim, ezúttal ti következtek! Ezeken a fóbiákon a legtöbbetek túlesik élete során, de semmi ok a pánikra, ezek valószínűleg csak ideig-óráig tartanak. Van, amelyik az életkori sajátosságból adódik és van, amelyik egy rossz élmény által alakul ki. De ezek a csúnya rossz fóbiák már csak ilyenek. Lássuk!

GRAPHICOITOPHOBIA – félelem a szextől, mert túl kicsi a fütyink

Ez nem egyszerűen a szextől való félelmet jelenti, hanem, hogy esetleg az adott partner elégedetlen lesz, talán hisztérikusan ki is neveti altesti adottságaitokat. Ez sokszor a merevedés elmaradását is eredményezi, de erről majd később.

web

Vigasztalásul: Az ókori görög férfiak hímvesszőjét kivétel nélkül mindig kicsinek ábrázolták. A kis pénisz a férfi kulturáltságáról, tanultságáról és nemességéről árulkodott. A kicsi, ám arányos fütyi volt a szép és az ideális, a nagy ormótlan lőcs, pedig állatiasságra, barbárságra utalt. Szóval fel a fejjel!

A szó „coito” közösülést a „graphium” pedig ceruzát jelent.

MOLLIPHOBIA – félelem a merevedés elmaradásától

Talán ez az egyik legalattomosabb dolog, ami valaha is előfordulhat egy férfi életében. Leggyakrabban olyan dolog váltja ki, mint amikor egy nő a taxiból kiszállva visszafordul, és a következőt kérdezi: „feljössz egy kávéra?” Elönt a forróság titeket és bepánikoltok. Fel kéne menni? És ha igen, akkor lefeküdni vele? Nagy dilemma, és ha mégis az aktusra kerül a sor, egyszerűen nem tudtok teljesíteni. Minél többször fordul elő, annál súlyosabb lesz ez a félelem. Kedves urak, engedjétek el magatokat és csak élvezzétek a pillanatot.

A „mollis” szó jelentése: puha.

SUBTURROPHOBIA – félelem a nyilvános helyen jelentkező erekciótól

Azt hiszem ezt kár is túlmagyarázni. Szinte biztos vagyok benne, hogy valamennyiötökkel előfordult már legalább egyszer a strandon. Nem feltétlenül kell hozzá ellibegnie egy dögös pipinek előttetek, bikiniben. Más is kiválthat merevedést, és ha ez pont a strandon fordul elő az a legcikibb.

Megtörténhet még a discoban, lassúzás közben is, miközben a kiválasztott leányzó szorgalmasan bújik hozzátok. No para! Egyrészt ez teljesen normális, másrészt meg elég annyit mondani, hogy csak egy Mars szelet maradt a zsebetekben. Talán ez a fóbia és probléma meg is szűnik, ha lehorgonyoztok életetek párja mellett.

A szó eredete: „subito” – hirtelen, „turris” – torony.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés