Felpattant a nosztalgiavonatra Zac Efron

És megdobbantotta sok millió ember szívét.
-----

Alig egy hónappal azután, hogy volt barátnője, Vanessa Hudgens visszarepült egyet az időben és bejelentkezett a Disney egyik kultikus filmjének, a High School Musicalnek egyik forgatási helyszínéről, Hoppá! Visszarepült az időben Vanessa Hudgens June 27. 15:49 most Zac Efron is így tett - és ezzel több millió ember szívét megdobogtatta.

Zac és Vanessa az első HSM-film forgatásán találkozott még 2005-ben és hamar egymásra találtak, ami nem is olyan meglepő, hiszen ők alakították a musical két főszereplőjét, Troy-t és Gabriellát, akik egymásba szerettek a filmben.

Igazi álompár voltak, odáig volt értük a média is, de 2010-ben szakítottak. És bár Vanessa azóta is rendkívül büszke arra, hogy a High School Musical hozta meg számára a világhírnevet és elég gyakran ledobja a nosztalgiabombát, Zac nagyon-nagyon ritkán csinál ilyet. A nagy HSM-reunionben is mindössze egy videóüzenettel vett részt, így ez most nagy öröm a rajongóknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!