Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ezek lettek 2016 legjobb drónfotói

A legjobbakat több, mint 27 ezer nevezett kép közül választották ki.
-----

Az elmúlt pár évben hihetetlen népszerűségre tettek szert a drónok. Nem is csoda, hiszen nem sokkal ezelőtt szinte még elképzelhetetlen volt, hogy az egyébként csak harcászati célokra használt, szinte beszerezhetetlen eszközök teljesen átlagossá válhatnak a mindennapi életben. Azt pedig végképp nem gondoltuk volna, hogy mára már majdnem bármelyik nagyobb áruházban megtalálható lesz.

Természetesen drón és drón között is óriási lehet a különbség. A pár ezer forintos, de ettől függetlenül egész szépen reptethető változattól a profi kamerákkal felszerelt többmilliós szuperdrónig bármilyen felszereltségűt választhatunk.

Amazon drón szállítás
www.cbc.ca/

A bennük rejlő lehetőségek sokaságát mutatja az is, hogy az otthoni szórakozás mellett egész kreatív módokon is használják már őket. Erre példa, hogy december közepén az Amazon áruház végrehajtotta az első drónnal történő szállítást.

Egy másik hasznos és népszerű felhasználása a pilóta nélküli légi járműveknek a videofelvételek készítése és a fotózás. Rengeteg film és videoklip elkészítése során használták már ki a drón nyújtotta lehetőségeket, ami pedig a fotózást illeti, mára már egész közösségek alakultak a drón fotók egymással való megosztására sőt, már több egészen magas összdíjazású versenyt is tartottak.

Az alábbi képeket több mint 27 ezer közül választották a legjobbaknak a SkyPixel 2016-os pályázatán.

SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com
SkyPixel
www.skypixel.com

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra