Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez egy pizzatüske, ami egy asztal, amin van egy pizza, amin van egy pizzatüske, ami egy asztal…

A Pizza Hut és az Ikea újabb zseniális agymenése egy pizzatüske formájú asztal.
Hirdetés
Hirdetés

Az asztal a két cég közös gyermeke. A húsgolyós pizzával ez már a második felkapott munkájuk. Az asztalt sajnos csak a hongkongi készletben lehet kapni, ott is csak korlátozott mennyiségben. Viszik, mint a cukrot.

Pizza tüske asztal
www.designboom.com/
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk ebben a helyzetben. Igyekszünk mindennek utána járni. Szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked! Támogasd a független újságírást! Most különösen fontos.
Támogatom

A terméken egyébként a következő leírás szerepel:

„Tökéletes egy kisebb csapat tini és felnőtt számára, hogy körül üljék és élvezzék a finom Pizza Hut x Ikea pizzáját. Ideális, ha a Pizza Hut-ból rendelnél és filmet néznél. Könnyű összerakni és letisztítani, miután kifolyt rá a ketchup.

Pizza tüske asztal
www.designboom.com/
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés