Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyél már menő, és lógasd ki a telefonod valami veszélyes helyről!

Értelme nincs, de ha nem teszed meg, ki fognak csúfolni.
Hirdetés
Hirdetés

Ezek a vicces fiúk már megint kitaláltak valamit, és a netnek hála napok alatt kezdett el terjedni. A legújabb őrület a #extremephonepinching, vagyis az extrém magas helyen két újjal kitartott telefon. Minél magasabban vagy, és minél világosabb, hogy a telefonod porrá tudod zúzni, ha elengeded, annál menőbb a dolog.

Felköszöntenéd a 20 éves Nyugat.hu-t? Iratkozz fel a havi, rendszeres támogatóink közé!
Támogatom

Az egész a Twenty One Pilots nevű zenekartól ered, akik "oktató videóban" mutatták meg, mi is a vagánysági faktor legteteje.

A hülyeség persze nagyon ragadós lett, és egyre több videó és kép készül, hogy a drága okostelefonokat mindenféle magaslat fölé tartják ki a nagyon menők. Azt hiszem, nekem a kanális a kedvencem, keresek is egyet.

A továbbiakban pedig nézzünk egy-két példát az abszolút menőségre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés