Erősödik a B my Lake mezőnye

Újabb neveket jelentettek be ma szervezők. Nézd meg kik lépnek még a pult mögé a fesztiválon.
-----

A második listára nem kellett hosszan várni, ma megkaptunk a line up következő részét. Továbbra is helytálló az az állítás, hogy a szervezői gárda próbálja az előző évi szintet emelni, már amennyire ez lehetséges. A lista első részében olyan nevek szerepelnek, mint Solomun, Sven Vath, Loco Dice, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Az elektronikus zene Mekkájaként is ismert fesztivál fellépői csapata a következő nevekkel bővült ma.

A sort ma az Oroszországban született, de az Egyesült Államokban nevelkedett techno dj és producer, Zak Khutoretsky, azaz DVS1 kezdte meg. A 18 éves korában már underground partikon zenélő lemezlovas, idén imádott Balatonunk partján is pörgeti a lemezeket.

Skóciából érkezik a B my Lake fellépői csapatát erősíteni Jackmaster . Resident Advisor Top 100-as listáján 2014-ben a 11-dik helyre sorolták a Glasgow-i dj-t.

Adrian Shalat és Adrian Sweizert, azaz a svájci Adriatique duót sem kell nélkülöznie ez elektronikus zene hódolóinak idén nyáron. 2008-ban találkoztak először, mely akár sorsszerűnek is nevezhető. Egy biztos, ezen műfaj kedvelőit nem akármilyen zenei utazásban részesítik ha a pult mögé állnak.

A kijevi dj páros, a Woo York is érkezik Zamárdiba. 2009-ben indult az ukrán duó zenei karrierje, akik hosszú utat jártak be a nemzetközi sikerekig. Zenéltek már Ibizán, az amszterdami ADE-n, vagy épp a szomszédos Horvátország Sonus Fesztiválján. A B my Lake-re pedig egy live szettel érkeznek.

A svájciak csapatát erősíti Andrea Oliva is. Andrea 16 éves korában kezdett el dolgozni egy lemezboltban és ő maga ideteszi zenei karreijének kezdetét is. Miami, Dubai és Mexikó után idén a Balaton-partot is kipipálhatja a helyek listáján, ahol már zenélt.

Darius Syrossian , az angol dj, producer, kiadóvezető, rádiós műsorvezető augusztus 24-én áll be a a pult mögé és pörgeti a lemezeket.

Egyenesen a tengerentúlról érkezik Matthew Dear a texasi születésű producer és lemezlovas.

Augusztus 23-án azaz a hivatalos nulladik nap egy Drumcode este lesz, a kiadóhoz tartozó dj-k állnak a színpadra. Ezt a csapatot erősíti Dense& Pika .

És ha már Drumcode Night, akkor természetesen nem maradhat ki a sorból a Drumcode kiadó alapítója, a svéd techno dj és producer, akit szerintem bemutatni nem kell senkinek. Adam Beyer .

A lista még mindig nem teljes és a magyar lemezlovasokat továbbra sem jelentették be a szervezők, de talán a következő körben már nem csak a nagy külföldi neveknek örülhetünk, hanem annak is, hogy hazai klubokból/bulikból jól ismert arcokat üdvözülhetünk „ismerősként” a lemezjátszók mögött. A lista első felét pedig itt olvashatjátok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!